930X122 MAIA

alpinism

SPORT EXTREM ÎN ARGEȘ – VEZI HARTA!

Sâmbătă, 25 iunie 2016, în zona Cheile Dâmbovicioarei se va desfășura cea de-a patra ediție a concursului de escaladă ”Memorialul Bebe Nistorescu”.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Competiția va reuni iubitori de toate vârstele ai muntelui, care vor lua cu asalt pereții abrupți ai Cheilor, pe toate cele 12 trasee cu grade diferite de dificultate.

Sportivi din cluburi de alpinism din întreaga țară își vor testa îndemânarea și talentul pe traseele de escaladă pregătite pe teritoriul Parcului Național Piatra Craiului în memoria alpinistului Bebe Nistorescu.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

Evenimentul, organizat de Consiliul Județean Argeș în coordonarea Salvamont Argeș, va începe la ora 10 și se va încheia la ora 16 cu festivitatea de premiere a participanților și cu un concert de muzică.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3